Generalforsamling 2017 – Årsberetning for 2016

Bestyrelsen`s beretning for året 2016

”Har handicappede ikke også brug for at få motion”?.

   Dette var ofte Bent´s ord og jo selvfølgelig har de stadig det.    Året 2016 har været et godt år for HIVO med megen aktivitet og endnu flere idrætsudøvere på mange af vores idrætter. Året startede op og sidst i januar afholdte vi den sædvanlige lederaften med, god mad og højt humør. Tak for den store deltagelse.

   Den ordinære generalforsamling, blev afholdt d. 14. marts og den forløb i en god ånd, men der var megen debat om vores idræt Kørestole Basket og det med at leve op til Hivo´s vedtægter. Der har været større og større interessere for aktiviteterne i Hivo, som igen er vokset i 2016 til nu 196 medlemmer, selvom vi måtte sige farvel til idrætten kørestole basket, som startede deres egen forening Pare Sport Vejle.

   En stor tak til alle frivillige ledere, trænere, hjælpere, familier og bekendte, som er kernen, så Hivo kan fungere i hverdagene, 1000 tak til jer alle.

   Tak til jer som deltager i bestyrelsesarbejdet og hjælper til ude i idrætterne, hvilket fører til at HIVO – Posten stadig kommer ud til stor glæde for mange.

   En særlig tak til vores kasserer Pia, for det store arbejde du gør.

   Også en tak til Ib Degn,  som har deltaget i bestyrelsesarbejdet i flere år, men nu har valgt at takke af.

   HIVO´s økonomi  er god, takket være dem som støtter os med bidrag m.m.

   Bestyrelsen arbejder stadig på at skaffe nye frivillige ledere og hjælpere.

  Vi kan alle glæde os over et vellykket år for HIVO, med megen aktivitet og hvor enkelte idrætter nu, desværre har fået ventelister.

  På bestyrelsens vegne

  Per Holm

 

Tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *