En stor tak til Per Holm

En stor tak til Per Holm

Efter en længere årrække som formand i HIVO har Per Holm valgt at stoppe i bestyrelsen.

Per har i sit virke som formand ydet en kæmpe indsats for HIVO og for Handicapidrætten i vejle generelt.

Hans motto har altid været at der skal være plads til alle i HIVO og vi skal hjælpe hinanden når der er behov.

Per er altid gået forrest når der var brug for hjælp. Var det sejlerne der manglede hjælp til klargøring af båden, skytterne der skulle have lavet et skydebord, eller hjælp til et hockeystævne – Man har altid kunnet spørge Per om hjælp.

Da Søren Kvist efter mange år som leder af vores skytteafdeling desværre gik bort pga. sygdom, var Per der straks og trådte til som ”leder” indtil skytterne selv var klar til at løfte opgaven.

Per sidder stadig som medlem for HIVO i Parasportsrådet i Vejle Kommune også her er hans arbejde og åbne og imødekommende person værdsat.

Per er sejler med stort S. Derfor var det også ham der satte gang i tingene da Hivo gamle både skulle udskiftes til en nyere båd. Det var en stor udgift men Per gik igen forrest, og ved et stort benarbejde lykkedes det at skaffe alle pengene til båden gennem tilskud fra Vejle Kommune samt forskellige fonde.

Per er også altid garant for sjov og ballade om det har været til grillaften, lederaften eller bestyrelsesmøde, så har Per altid en god historie i ærmet.

Per har nu valgt at flytte fra Vejle til Svendborg, hvor han har købt en byggegrund og skal til at bygge hans sidste hus, som han sagde til mig en dag.

Held og lykke med dit nye projekt!

Til sidst vil vi alle I HIVO ønske dig god vind fremover, og en kæmpe tak for den kæmpe indsats du har ydet for HIVO i en lang årrække.

Vi skal alle huske på dit motto: ”Det skal nok …”

På Vegne af alle i Hivo

Kasper Laursen

Bestyrelsesmedlem

 

Tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *