Bestyrelsens beretning for 2010

Året har været præget af meget sygdom og fravær, hvilket har dæmpet aktivitetsniveauet fra
bestyrelsen side..
Der har i årets løb været afholdt 7 bestyrelsesmøder med meget skiftende fremmøde, der har vist ikke været et møde med samlet deltagelse.
Året startede med den sædvanlige lederaften i ”Tusindfryd” med ca. 30 deltagere.
I august var der igen grillaften på Ellehøj som sædvanlig. Fremmødet er efterhånden blevet ret behersket og kun fra næsten en idræt, så det er besluttet at indstille grillaftenen indtil videre.
For os at se er det mest triste, at det ikke lykkedes at finde en afløser for Helle til Leg og Idræt for både børn og voksne, vi prøvede mange steder uden held, så holdet kom ikke i gang efter sommerferien. I december var der så tegn på noget der kunne lykkes, men heller ikke. Så disse timer som var HIVOs basis fra starten er indtil videre indstillet. – Desværre, men vi må arbejde videre og få holdet op at stå igen.
Hen på efteråret kom så meddelelsen om, at el-hockey lukkede. Manglende opbakning og en syg træner var den direkte årsag.
Med hjælp fra forskellige medlemmer har vi igen i år skaffet penge ved at dele sorte og grønne poser ud, tak for det.
I skrivende stund er der tegn på, at HIVOs bestyrelse bliver helt anderledes sammensat. Det bliver spændende, så vi håber på et bedre og mere aktivt 2011, og glæder os til at komme i gang med arbejdet her efter generalforsamlingen.

 

Tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *